KILIÇDAROĞLU’NDAN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek...

02 Ocak 2021 150 okunma
KILIÇDAROĞLU’NDAN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.  Ziyaret sırasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyete yakında hizmete açılacak olan Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi ve İbrahim Cevahir Camii ile ilgili bilgiler paylaştı. Gündeme ilişkin konuların da değerlendirildiği ziyaret sırasında “Beylikdüzü için çok güzel işler yapacağız” diyerek çok yakında metro çalışmalarının başlayacağı müjdesini veren Ekrem İmamoğlu, “İnşallah İncirli – Beylikdüzü metro hattını harekete geçireceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ