Şeyma Subaşı’nı çileden çıkaran ‘metres’ yorumu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Şeyma Subaşı’nı çileden çıkaran ‘metres’ yorumu

Şeyma Subaşı, paylaşımlarının altına ağır hakaretler yapan kadınları affetmedi. Paylaşım yapan kadınlar tespit edildi ve Subaşı'nın uzlaşmayı...

11 Ağustos 2022 3.111 okunma
Şeyma Subaşı’nı çileden çıkaran ‘metres’ yorumu

Şeyma Subaşı, paylaşımlarının altına ağır hakaretler yapan kadınları affetmedi. Paylaşım yapan kadınlar tespit edildi ve Subaşı’nın uzlaşmayı reddettiği kadınlar hakkında ‘hakaret’ suçundan dava açıldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı‘dan boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, kendisine hakaret eden kadınları affetmedi.

“PARASI OLANIN METRESİ”

Subaşı, kendi fotoğraflarını kullanarak oluşturulan birden fazla sosyal medya hesabını ihbar etti. Hesaplarda kendisi hakkında ve kişisel haklarına yönelik çok ağır hakaretler ve montajlı çıplak paylaşımlar yaptıklarını ileri süren Subaşı, kullanıcıların tespit edilip cezalandırılmasını istedi.

Şeyma Subaşı'nı çileden çıkaran 'metres' yorumu! Tespit ettirip dava açtı

O KADINLAR YAKALANDI

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre; emniyet güçleri tarafından olayla ilgili inceleme yapıldı. Sosyal medya hesaplarının sahibi yöneticilerin kimlikleri tespit edildi. Tespit sonrası kadınların evlerindeki dijital materyallere el konuldu.

İncelemede aynı kadınların ortak olarak birden fazla hesap açtıkları ve bu hesaplara aynı dijital materyaller üzerinden girdikleri, Subaşı hakkında hakaret paylaşımları yapan hesaba aynı materyaller üzerinden defalarca kez giriş yapıldığı, söz konusu hesapların bilgi ve şifreleri hakkında notlar bulunduğu tespit edildi.

YARGILANACAKLAR

Savcılık, iş birliği içinde hareket eden Cansın K., İlknur R., Yeşim N., Yazgülü T. ve Pınar K. isimli kadınların Subaşı’na yönelik ‘hakaret’ suçunu işledikleri iddiasıyla dava açıldı. 5 şüpheli, Asliye Ceza Mahkemesi‘nde yargılanacak.

Şeyma Subaşı'nı çileden çıkaran 'metres' yorumu! Tespit ettirip dava açtı

“HESAPLARI EĞLENCE AMAÇLI AÇMIŞTIK”

Başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan kadın kullanıcılar, hesapları eğlence amaçlı kullandıklarını, olayların bu noktaya geleceğini tahmin edemediklerini beyan etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şeyma Subaşı, kadınlarla uzlaşmayı reddetti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ