Buket Aydın siyasetçi sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Buket Aydın siyasetçi sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Buket Aydın ve Emir Sarıgül ilk kez Bebek’te yakalandı. Yakalandığını fark eden Aydın, muhabirleri tersledi.

26 Kasım 2020 2.841 okunma
Buket Aydın siyasetçi sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Aşk dedikodularını yalanlayıp “arkadaşız” dedikten sonra samimi bir şekilde öpüşürken çekilen fotoğrafları ortaya çıkan Emir Sarıgül ve Buket Aydın Bebek’te görüntülendi. Coronovirus’ten korunmak için maske takan ve habercilerin tanımayarak Emir Sarıgül’e ismini sorduğu Buket Aydın, sinirlenerek arkasını döndü.

Emir Sarıgül ve Buket Aydın, Bebek’te yürüyüş yaparken gazetecilere görüntülendi. Emir Sarıgül habercilere “İyi çalışmalar” dileyip uzaklaşırken habercilerin tanımayarak Sarıgül’e ismini sorduğu Buket Aydın ise sinirlenerek arkasını döndü.

Bir süre sakinleşmeye çalışan Buket Aydın o esnada çıkarttığı güneş gözlüğünü yere düşürdü. Muhabirlere sakin olmaları yönünde telkinde bulunan Buket Aydın herhangi bir açıklama yapmayacağını söyleyerek önden yürüyen Emir Sarıgül’ü takip etti.

BUKET AYDIN-EMİR SARIGÜL AŞKI BU FOTOĞRAFLA BELGELENDİ

Demirören Medya’daki görevlerinden istifa eden ardından da eşi Erce Baykal’dan boşanan Kanal D Ana Haber’in eski sunucusu Buket Aydın, Emir Sarıgül’le aşk yaşadığı iddialarını yalanlayıp “arkadaşız” demişti. Ancak ikilinin samimi bir şekilde öpüşürken çekilen fotoğrafları ile aşk ortaya çıkmıştı.

ÖNCE İNKAR SONRA AŞK

Aydın, daha önce Emir Sarıgül’le bir aracın arkasında çekilen fotoğrafının yayılması üzerine açıklama yapmış ve “Telefonumda ve instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp kötü niyetli biçimde servis edenleri Allah’a havale ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül’den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ