VATANDAŞLARIN BAYRAM TEMİZLİĞİ ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

VATANDAŞLARIN BAYRAM TEMİZLİĞİ ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin evlerini temizleyerek bayrama...

09 Nisan 2024 6 okunma
VATANDAŞLARIN BAYRAM TEMİZLİĞİ ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin evlerini temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

Bu bayramda da ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmayan Esenyurt Belediyesi, evde temizlik hizmeti ile 65 yaş üzeri vatandaşlar ve engelli bireylerin imdadına yetişti. Çalışma kapsamında oluşturulan ekipler, yapılan sosyal incelemeler sonucu belirlenen program dâhilinde; eldiven, maske, galoş ve koruyucu kıyafetlerle vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yaptı. Bayrama temiz ve sağlıklı bir ortamda giren vatandaşlar, Esenyurt Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnun olduklarını belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ