Beylikdüzü’nde E-5’in ortasında canını hiçe sayarak yürüyen kadın | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde E-5’in ortasında canını hiçe sayarak yürüyen kadın

Beylikdüzü’nde E-5 Karayolu üzerinde yürüyen kadın, seyir halindeki şoförlerin yüreğini ağzına getirdi. Beylikdüzü'nde E-5 Karayolu üzerinde yürüyen...

19 Haziran 2023 1.159 okunma
Beylikdüzü’nde E-5’in ortasında canını hiçe sayarak yürüyen kadın

Beylikdüzü’nde E-5 Karayolu üzerinde yürüyen kadın, seyir halindeki şoförlerin yüreğini ağzına getirdi.

Beylikdüzü’nde E-5 Karayolu üzerinde yürüyen kadın, seyir halindeki şoförlerin yüreğini ağzına getirdi. Süratli araç sürücüleri güçlükle yavaşlayıp kadına korna çalarken yaşananlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Beylikdüzü E-5 karayolu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın yolun ortasında araçların hızla geçtiği yerde adeta hayatını tehlikeye atarak yürümeye başladı. Kadını yolda gören araç sürücüleri güçlükle yavaşlayarak korna çaldı. Olaydan birkaç saat sonra Büyükşehir Mahallesi’nde bir parkta görülen kadın, etrafa bağırmaya başladı. İhbar üzerine polis ekipleri kadının durumunu kontrol etmek için parka geldi. Kadının bu şekilde davranmasının sebebi henüz bilinmezken bir süre sonra parktan ayrıldı. Yaşanan anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ