Mahallelerin istekleri masaya yatırıldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Mahallelerin istekleri masaya yatırıldı

Muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, mahallelerdeki talep ve sorunları dinleyerek...

20 Haziran 2023 1.074 okunma
Mahallelerin istekleri masaya yatırıldı

Muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, mahallelerdeki talep ve sorunları dinleyerek çözüm yolları aradı.

 

Göreve geldiği günden beri ilçe genelindeki çalışmaları yakından takip eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, muhtarlarla kahvaltı programında buluştu. Esenyurt Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ve 43 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarların, Bozkurt’a mahalleleri ile ilgili taleplerini ilettikleri toplantıda, bu taleplere dair çözüm yolları arandı. Esenyurt’ta yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinin de yapıldığı buluşmada muhtarlar, kent yönetiminde ortak akla önem verdiği için Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ