Korhan Hoca’ya ne oldu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Korhan Hoca’ya ne oldu

Dünya Bankası’nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği memleketi Balıkesir’in Gönen ilçesinde 12 gün önce ‘Tina’ adlı köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Prof. Dr. Korhan Berzeg’i arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

29 Haziran 2023 821 okunma
Korhan Hoca’ya ne oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Dünya Bankası’nda uzun süre ekonomi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra emekli olup İstanbul Büyükada’da yaşamaya başlayan Prof. Dr. Korhan Berzeg (83), mayıs ayında, tatil için eşi İngiliz uyruklu Angela Berzeg ile memleketi Balıkesir Gönen’in kırsal Armutlu Mahallesi’ndeki evine geldi. 17 Haziran’da Angela Berzeg kahvaltı hazırlarken köpeğiyle yürüyüş yapmak için evden ayrılan Korhan Berzeg geri dönmedi. Cep telefonunu evde bırakan eşi geri dönmeyince Angela Berzeg, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine bölgeye AFAD, AKUT ekipleriyle jandarmaya bağlı komando timleri sevk edildi. Ekipler, havadan dron ile de destek verilen arama çalışmaları 12’nci günde de devam etti.

 

Korhan Hoca’ya ne oldu

Prof. Dr. Korhan Berzeg Gönen’deki evinden yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ