ESBİM İSTİHDAMDA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESBİM İSTİHDAMDA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi işverenler ile iş arayanları buluşturmaya devam ediyor. İlçedeki istihdam sorununun çözümüne önemli ölçüde katkı sağlayan...

19 Haziran 2023
ESBİM İSTİHDAMDA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi işverenler ile iş arayanları buluşturmaya devam ediyor. İlçedeki istihdam sorununun çözümüne önemli ölçüde katkı sağlayan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), engelli vatandaşlarla firma yetkililerini buluşturarak mülakat gerçekleştirdi.

 

Türkiye’nin olduğu gibi Esenyurt’un da başlıca sorunlarından birisi olan işsizliğe karşı çalışmalarını ara vermeden sürdüren Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), engelli vatandaşlarla firma yetkililerini buluşturarak mülakat gerçekleştirdi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde faaliyetlerini yürüten ESBİM’e gelen vatandaşlar, burada firma yetkilileri ile görüşerek kendilerine uygun olan işi seçme fırsatı buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ