ENGELLİ VE YAŞLILARIN BAYRAM TIRAŞI BELEDİYEDEN | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ENGELLİ VE YAŞLILARIN BAYRAM TIRAŞI BELEDİYEDEN

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engelli bireylerin bayram tıraşları ve kişisel bakımları belediye ekipleri...

09 Nisan 2024 3 okunma
ENGELLİ VE YAŞLILARIN BAYRAM TIRAŞI BELEDİYEDEN

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engelli bireylerin bayram tıraşları ve kişisel bakımları belediye ekipleri tarafından yapıldı.

Esenyurt Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik verdiği Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti’nde Ramazan Bayramı mesaisi yaşandı. Ekipler, hizmet kapsamında 65 yaş ve üzeri ile engelli bireylerin evlerine giderek kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Vatandaşların yaşam kalitesini artırarak ailelerine destek sağlamanın hedeflendiği bu hizmet ile saç kesimi, saç yıkama, sakal tıraşı ve kişisel bakım işlemleri profesyonel ekipler eşliğinde gerçekleştirildi. Verilen hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ