Akçansa ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sertifikası’nı altın seviyede yeniledi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Akçansa ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sertifikası’nı altın seviyede yeniledi

Kaynakların verimli şekilde kullanılmasına yönelik faaliyetlerini sürdüren Akçansa, sürdürülebilirlik odaklı çalışmaları ile ödüllendirilmeye devam ediyor. Akçansa Çanakkale...

19 Haziran 2023 1.137 okunma
Akçansa  ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sertifikası’nı altın seviyede yeniledi

Kaynakların verimli şekilde kullanılmasına yönelik faaliyetlerini sürdüren Akçansa, sürdürülebilirlik odaklı çalışmaları ile ödüllendirilmeye devam ediyor.

Akçansa Çanakkale Fabrikası, Türkiye Hazır Beton Birliği Kalite Güvence Sistemi İktisadi İşletmesi (KGS) tarafından yapılan bağımsız denetimi başarıyla tamamlayarak Beton Sürdürülebilirlik Konseyi’nce (CSC) verilen Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sertifikası’nı altın seviyede yeniledi.

2020 yılında altın sertifika almaya hak kazanan Türkiye’de ilk, dünyada ise altıncı fabrika olan Akçansa Çanakkale Fabrikası, sertifikasını aynı seviyede yeniledi ve başarısını taçlandırdı.

Bulundukları tüm bölgelerde ‘Gelecek için sorumlu çalışma’ prensibiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Akçansa Genel Müdürü Vecih Yılmaz, sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla uluslararası standartlarda ödüllendirilmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Yılmaz şöyle devam etti; “Sorumlu kaynak kullanımı ve verimlilik anlayışı ile bölgesel ve küresel ölçekte iklim değişikliğiyle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sorumluluğu merkezine alan iş modelimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla altın seviye sertifikamızı yenilememiz, önemli bir başarı örneğini de ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönemde de aynı temel prensipten hareket ederek, sürdürülebilir geleceğe katkı sunacak çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ