Sokağa idrar yaptı bıçak darbelerinin hedefi oldu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Sokağa idrar yaptı bıçak darbelerinin hedefi oldu

Esenyurt’ta yol kenarına idrarını yapan baba ve oğula, çevredekiler arasında tartışma çıktı. Esenyurt'ta yol kenarına idrarını yapan...

12 Eylül 2022 23 okunma
Sokağa idrar yaptı bıçak darbelerinin hedefi oldu

Esenyurt’ta yol kenarına idrarını yapan baba ve oğula, çevredekiler arasında tartışma çıktı.

Esenyurt’ta yol kenarına idrarını yapan baba ve oğula, çevredekiler arasında tartışma çıktı. Kavgada baba ve oğul bıçaklanırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün 17.30 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba Uğur Y. ve oğlu Barış Y. yol kenarında alkol aldıktan sonra sokağa idrarını yaptı. Bu sırada sokakta yürüyen Ümit Y., Kaan Y. ve Ali K.Y. İsimli üç şahıs, baba ve oğluna tepki gösterdi. Uyarılara aldırış etmeyen baba ve oğul ile 3 kişi arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, bir saldırgan eline aldığı bıçakla baba ve oğlunu yaraladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan 2 kişi çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ