Mesut Üner Çatalca’ya çağ atlattı… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Mesut Üner Çatalca’ya çağ atlattı…

Çatalca Belediyesi ilçe genelindeki park ve mesire alanları sayısını arttırmaya devam ediyor. Cem Kara , Yaşam Vadisi...

25 Haziran 2023 281 okunma
Mesut Üner Çatalca’ya çağ atlattı…

Çatalca Belediyesi ilçe genelindeki park ve mesire alanları sayısını arttırmaya devam ediyor.
Cem Kara , Yaşam Vadisi ve Millet Bahçesi sosyal donatı alanlarından sonra Kaleiçi Vezirhanesi ve yapımı devam eden 100. Yıl Cumhuriyet Parkı da Çatalcalıların hizmetine sunulmak için gün sayıyor. Yapımı devam eden Parkla ilgili bilgi veren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner : “ 44000 m2’lik alan içerisinde ağırlıklı olarak cocuklara yönelik yapacağımız Kaykay pisti , her yaş grubuna uygun oyun grupları,macera parkı,şelale,amfi tiyatro,hayal parkı kahramanları ve Atatürk’ün Selanik’ teki evin benzerini Atatürk evi olarak yapıp halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.


Çatalca da değişik parkların yapılmasını olumlu karşıladıklarını dile getiren Çatalcalı vatandaşlar Belediye Başkanı Mesut Üner’in mesleki tecrübesi sayesinde Çatalca’nın çağ atladığını söylediler. Görüşünü aldığımız vatandaşlar ; “ Belediye Başkanımızın mühendisliği sayesinde Çatalca da eksikliği hissedilen bütün hizmetler birer birer belediyemizce yapılarak hizmete sunuluyor. Eskiden Büyükçekmece ve Silivri’ ye halkımız gezmek için giderken şimdi Büyükçekmece ve Silivri halkı Çatalca’ya günübirlik gelerek hoşça vakit geçiriyorlar”şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ