Mazhar Alanson, canlı yayında ağlamaktan konuşamadı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Mazhar Alanson, canlı yayında ağlamaktan konuşamadı

MFÖ grubunun üyesi olan ünlü sanatçı Özkan Uğur'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. MFÖ'nün bir değer üyesi olan...

08 Temmuz 2023 822 okunma
Mazhar Alanson, canlı yayında ağlamaktan konuşamadı

MFÖ grubunun üyesi olan ünlü sanatçı Özkan Uğur’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. MFÖ’nün bir değer üyesi olan Mazhar Alanson ise Özkan Uğur’un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında ağlamaktan konuşamadı.

Ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur, Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölümü sevenleri yasa boğdu.

AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

MFÖ grubunun bir diğer üyesi olan Mazhar Alanson, Özkan Uğur’un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında ağlamaktan konuşamadı.

“MELEK GİBİ ADAMDI”

Neler söylemek istersiniz sorusuna gözyaşlarıyla “Vallahi söyleyecek bir şeyim yok” yanıtını veren Mazhar Alanson, “Melek gibi bir adamdı. Ağızından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk” dedi.

“AYSUN HANIM’A GİTMEM LAZIM”

Ağlamaktan konuşamaz hale gelen Alanson, “Benim şimdi çıkmam, Aysun Hanım’a gitmem lazım” ifadelerini kullanarak yayından ayrıldı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ