KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 200 OKULU DEZENFEKTE EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 200 OKULU DEZENFEKTE EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi, her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de kentteki okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması başlattı....

01 Şubat 2023 21 okunma
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ  200 OKULU DEZENFEKTE EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi, her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de kentteki okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 Şubat’ta başlaması planlanan ikinci eğitim-öğretim yılı öncesi,  ilçedeki 200 okulda haşere ve salgın hastalıklara karşı dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmasını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında okullar; sınıflarından tuvaletlerine, asansöründen merdiven trabzanlarına, koltuklardan koridor kenarlarına kadar özenle ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Başkan Çebi: Sağlıklı atmosferde eğitim, her çocuğumuzun hakkıdır

Sağlıklı ortamdaki çocukların daha etkili bir eğitim öğretim atmosferine kavuşabileceğinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız günlerinin büyük kısmını okullarda geçiriyor. Haşereler ve de bunların yol açtığı virüs ve hastalıkların yanı sıra pek çok salgın hastalıkla sınandığımız şu günlerde ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulaması tüm okullarımızda titizlikle devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi olarak yeni dönemde de eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. 2022-2023 eğitim -öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğrencilerimize ve eğitim dünyasına başarılar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Eğitime olan katkısını faaliyetleriyle her fırsatta ortaya koyan Küçükçekmece Belediyesi, toplum sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek için okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon geleneğini bozmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki  ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon, bodrum kat ve zemin katlarda ise haşerelere karşı ilaçlama çalışması yürütüyor. Vektörle mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık Bakanlığı’nca onaylı doğanın dengesini bozmayacak ve insan sağlığına zarar vermeyecek ürünler kullanılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ