Kendilerine aile görünümü vererek 8 adet çalıntı cep telefonu satan 3 şahıs yakalandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Kendilerine aile görünümü vererek 8 adet çalıntı cep telefonu satan 3 şahıs yakalandı

Büyükçekmece’de yanlarına küçük çocuk alarak kendilerine aile görünümü veren 3 şahıs, 8 adet çalıntı cep telefonunu sattı....

07 Kasım 2021 41 okunma
Kendilerine aile görünümü vererek 8 adet çalıntı cep telefonu satan 3 şahıs yakalandı

Büyükçekmece’de yanlarına küçük çocuk alarak kendilerine aile görünümü veren 3 şahıs, 8 adet çalıntı cep telefonunu sattı.

Büyükçekmece’de yanlarına küçük çocuk alarak kendilerine aile görünümü veren 3 şahıs, 8 adet çalıntı cep telefonunu sattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanan şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalıntı cep telefonlarını sattıkları anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Büyükçekmece’de 13-17 Ekim arası meydana gelen 6 farklı olayda internet alışveriş sitesi üzerinden telefon aracılığı ile iletişim kurarak mağdur şahıslarla buluşma sağlayan ve buluşmaya yanlarında yaşı küçük şahıs götürerek, kendilerine aile görünümü verip çalıntı olan 8 adet cep telefonunu satan şüpheli şahıslar yakalandı. Şüpheli şahısların olay yerine araçla gittikleri ve araç sahibinin ise çok sayıda suçtan kaydı bulunan M.Ş. (32) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda Sultangazi’de yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada 7 adet tablet ve 13 adet cep telefonu ele geçirildi. Diğer A.K. (34) isimli kadın ve S.K. (27) isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilerek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalıntı cep telefonlarını sattıkları anlar da güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ