İstanbul Boğazı’nda teknede boks gecesi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İstanbul Boğazı’nda teknede boks gecesi

WBC Asya gümüş kemer sahibi ve UBO Dünya Şampiyonu Serdar Avcı ile WBC Afrika şampiyonu Nijeryalı boksör...

21 Ekim 2022 33 okunma
İstanbul Boğazı’nda teknede boks gecesi

WBC Asya gümüş kemer sahibi ve UBO Dünya Şampiyonu Serdar Avcı ile WBC Afrika şampiyonu Nijeryalı boksör Tony Salam, İstanbul Boğazı‘nda karşılaşacak. Yarın saat 16.00’da başlayacak gecenin son maçında Serdar Avcı ile Tony Salam, WBC International kemer için özel hazırlanan teknede ringe çıkacak. Türkiye’de bir ilke imza atılacak organizasyon öncesinde bugün Avcı ve Salam’ın tartı işlemi gerçekleştirildi. Rakibinin WBC Afrika şampiyonu olduğunu hatırlatan Serdar Avcı, “Normalde bu maç Amerika’da yapılacaktı ama vizeyi alamadığı için maçı Türkiye’ye aldık. Güzel bir atmosferde maç olacak. Çok kilo düştüm. Bugün tam olarak 19 kilo düştüm. Kendimi iyi hissediyorum. İnşallah bu maçı kazanacağım. Ekibime çok teşekkür ediyorum hepsi bana oldukça yardımcı oldu.  WBC Yönetim Kurulu Üyesi Oksana Semenishina da burada. Kendisi de kilo verdiğimi görünce endişelendi, sağ olsun ama rahatladı o da. Bayağı bir kilo verdiğim için maç olacak mı olmayacak mı diye endişelendi. Ama çok şükür hazırız. Yarın savaş zamanı artık. Umarım maçı iyi bir netice ile kazanırım” dedi.

İstanbul Boğazı'nda teknede boks gecesi

“25 YILLIK EMEĞİN SONUCUNU BURADA GÖRECEĞİZ”

İlk defa teknede böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini kaydeden Serdar Avcı, “Cengizhan Aydın, Serkan Öztürk ve Öztürk Polat’a çok teşekkür ediyorum. Öztürk Polat bunu düşündü. Boks maçlarımızın yanı sıra bazı diğer alt maçlar da olacak.  Yarın her şey süper olacak. WBC International önemli bir unvan. Bunu alan zaten top 40’a giriyor. Artık dünya şampiyonluk yolu da açılıyor. Artık 25 yıllık emeğin sonucunu burada göreceğiz” diye konuştu.

 

İstanbul Boğazında teknede boks gecesi

 

OKSANA SEMENISHINA: NORMALİN ÜZERİNDE BİR ORGANİZASYON

WBC Yönetim Kurulu Üyesi Oksana Semenishina ise yaptığı açıklamada, ilk defa böyle bir organizasyon görüyorum. Tabii ki normalin üzerinde bir organizasyon. Biz de heyecanlıyız. Nasıl olacağını merak ediyoruz ama şu ana kadar görünen her şey çok güzel. WBC Asya gümüş kemer şampiyonu Serdar Avcı ile WBC Afrika şampiyonu Tony Salam bizlere iyi bir maç izletecekler” ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Boğazında teknede boks gecesi
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ