Gaziantep’te çocuğun cesedi buzdolabında bulundu… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Gaziantep’te çocuğun cesedi buzdolabında bulundu…

Gaziantep'te kan donduran bir olay yaşandı. Şahinbey ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu belirtilen bir ceset bulundu. Yapılan...

27 Eylül 2022 71 okunma
Gaziantep’te çocuğun cesedi buzdolabında bulundu…

Gaziantep‘te kan donduran bir olay yaşandı. Şahinbey ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu belirtilen bir ceset bulundu. Yapılan ilk incelemelere göre, cesedin derin dondurucuda bir süredir bekletildiği ifade edildi. Öte yandan kız çocuğuna ait cesette darp izlerine rastlandığı öğrenildi.

Gaziantep'te çocuk cesedi bulundu... O detay kan dondurdu

Gaziantep’te darp sonucu öldüğü değerlendirilen çocuğa ait ceset bulundu. Cesedin derin dondurucuda bir süredir bekletildiği rapor edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde arama yaptı.

KORKUNÇ DETAY

Aramada derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen ve 3 yaşında olduğu değerlendirilen bir kız çocuğuna ait ceset bulundu.

Ceset, incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemede, cesette darp izlerine rastlandığı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ