Esenyurt’ta Veteriner Hekimler Unutulmadı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta Veteriner Hekimler Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi ekipleri, 27 NisanDünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla, belediyenin Modern Hayvan Bakımevive Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan...

30 Nisan 2024
Esenyurt’ta Veteriner Hekimler Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi ekipleri, 27 NisanDünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla, belediyenin Modern Hayvan Bakımevive Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan veteriner hekimleri ziyaret ederekgünlerini kutladı.

Esenyurt Belediyesi, 27 Nisan DünyaVeteriner Hekimler Günü dolayısıyla, can dostlarımızın sağlığı için ilçedehizmet veren veteriner hekimleri unutmadı. Ekipler, belediyenin Modern HayvanBakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan veteriner hekimleri ziyaretederek hem günlerini kutladı hem de çeşitli hediyeler verdi. Hekimler, bu özelgünlerini unutmayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ