Esenyurt’ta Genç kızın sır ölümü | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta Genç kızın sır ölümü

Esenyurt’ta tek başına yaşadığı öne sürülen 28 yaşındaki Selen Horlu evinde ölü olarak bulundu. Kayıtlara şüpheli ölüm...

11 Ağustos 2022 79 okunma
Esenyurt’ta Genç kızın sır ölümü

Esenyurt’ta tek başına yaşadığı öne sürülen 28 yaşındaki Selen Horlu evinde ölü olarak bulundu. Kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Horlu’nun kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından çıkan raporla belli olacak.

Esenyurt’ta yalnız yaşayan Selen Horlu’dan bir süredir haber alamayan akrabaları 7 Ağustos günü saat 13.00 sıralarında Esenyurt’taki genç kadının kaldığı evine gitti. Akrabaları içeri girdiğinde Selen Horlu evde hareketsiz biçimde yatıyordu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri eve geldi.

Selen Horlu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde yapılan araştırma da bir miktar kimyasal madde de bulunduğu iddia edildi. Savcılık Selen Horlu’nun ölümünü şüpheli bularak detaylı otopsi yapılmasını ve ölüm nedeninin tespit edilmesini istedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Selen Horlu’nun cenazesi 8 Ağustos’ta Okmeydanı Cemevinde yapılan cenaze merasiminin ardından Feriköy mezarlığına defnedildi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ