Esenyurtlu öğrencilerden depremzedelere oyuncak paketi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurtlu öğrencilerden depremzedelere oyuncak paketi

"Çocuklar gülerse dünya güler" sloganı ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile TOKİ Ali Duran Mesleki...

01 Mart 2023 64 okunma
Esenyurtlu öğrencilerden depremzedelere oyuncak paketi

“Çocuklar gülerse dünya güler” sloganı ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Siteler İlkokulu Öğrencileri depremzedeler için oyuncaklardan oluşan hediye paketleri gönderdi.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle “Çocuklar gülerse dünya güler” sloganı ile Toki Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri depremden etkilenen kardeşlerine oyuncak ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Gönderilen oyuncak ve kırtasiye malzemelerin bulunduğu kolilere mesajlar yazılarak depremzedelerin acıları paylaşıldı.

AFET BÖLGESİNDEKİ KARDEŞLERİ İÇİN OYUNCAK GÖNDERDİLER

“Mesafeler sevmeye engel değil ” sloganı ile Siteler İlkokulu öğrencileri afet bölgesindeki kardeşleri için hediye kolileri hazırladı. İstanbul’daki Meslek Liseleri tarafından üretilen, Anaokulu ve İlkokullar tarafından donatılan 3 kontenyer sınıf Malatya’ya ulaştırıldı.

MESLEK LİSELERİNDE KONTEYNER SINIFLAR HAZIRLIYORLAR

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Meslek liselerimiz tam kapasiteyle deprem bölgesindeki birçok ihtiyaca yönelik üretim gerçekleştiriyor. Meslek liselerimizde üretilen konteyner sınıflar hızla deprem bölgesine gönderiliyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ilçelerimizle birlikte eğitime ve yardıma ihtiyaç duyulan her yerdeyiz” denildi.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER OYUNCAKLAR VE EĞİTİM MATERYALLERİ HAZIRLADILAR

Esenyurt ilçesindeki Okul Öncesi Öğretmenleri ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından deprem bölgesindeki çocuklara oyuncaklar ve eğitim materyalleri hazırlandı Sahiplerine ulaşmak üzere Kahramanmaraş’a gönderildi.

DEPREM BÖLGESİNDE KULLANILACAK SOBA ÜRETİYORLAR

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki meslek liselerinde deprem bölgesinde kullanılacak sobalar üreterek, depremzedelerin soğukta kalmaması için destek veriliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri sosyal medya hesabından depremzedeler için üretim yapan ve yardımda bulunan emeği geçen okul idarecilerine öğretmenlere ve öğrencilere bu anlamlı üretimden dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ