ESENYURT BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYOR

Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak amacıyla birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, engelliler ve aileleri için...

26 Aralık 2022 2.527 okunma
ESENYURT BELEDİYESİ ÖZEL BİREYLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYOR

Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak amacıyla birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, engelliler ve aileleri için ‘Psikolojik Danışmanlık’ hizmeti de vermeye başladı.

Esenyurt Belediyesi özel gereksinimli bireylere verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Özel bireylerin ve ailelerinin sağlık, eğitim, iş, bireysel ve sosyal hayat konularında yaşadıkları sorunların çözümüne destek olabilmek için ‘Psikolojik Danışmanlık’ hizmeti vermeye başladı. Alanında uzman psikologlar tarafından verilen hizmette engelli bireylerin eğitsel, mesleki, duygusal ve sosyal gelişimlerine yönelik destekte bulunuluyor. Merkezde verilen hizmetin yanı sıra evlere gidilerek de bireylere hizmet sunuluyor. Psikolojik destek hizmetleriyle, engelli bireylerin ve ailelerinin toplumsal hayata katılımını artırmak, bireysel ve çevresel sorunlarla başa çıkma becerileri kazandırmak amaçlanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ