Enderunlular, Bağcılar’ın gururu oldu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Enderunlular, Bağcılar’ın gururu oldu

Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencileri, ünlü ressam Vincent Van Gogh’un anısına düzenlenen uluslararası resim yarışmasında...

31 Mart 2023 1.079 okunma
Enderunlular, Bağcılar’ın gururu oldu

Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencileri, ünlü ressam Vincent Van Gogh’un anısına düzenlenen uluslararası resim yarışmasında büyük bir başarı elde etti. Öğrencilerden Filiz Özbey, 514 eser arasında 8’inci olurken Vildan Öztürk ile İnci Su Yeşilgöz de 170 eser içinde sergileme ödülü kazandı.

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği’nin ünlü ressam Vincent Van Gogh’un doğumunun 170. Yılı anısına düzenlediği Uluslararası Resim Yarışması’na Türkiye’den Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi de katıldı. Dünya çapında büyük ilgi gören yarışmada toplam 514 resim yer aldı. Komisyon üyeleri Ana Filomena Amaral, Monica Fetisova, Zanda Liedskalniņa, Maria Giovanna Romaniello ilk 10 eseri belirledi ve ikinci süreçte Hollanda’daki uluslararası resim sergisine katılmaya hak kazanan eserler sıralandı.

514 eser arasında 8’inci oldu

Değerlendirmeler sonucunda Enderunlu öğrencilerden Filiz Özbey, toplam 514 eser arasında 8’inciliği elde ederken Vildan Öztürk ve İnci Su Yeşilgöz de 170 eser arasında sergileme ödülü kazandı. “Vincent Van Gogh 170 Yaşında” temalı uluslararası resim yarışmasında dereceye giren eserler, Nisan ayı içerisinde sergilenecekler.

Her zaman yanınızdayız

Uluslararası bir başarıya imza atan öğrencileri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Bize büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. İleride çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ