Büyükçekmece deki kadınların yol verme kavgasında karşı taraf konuştu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece deki kadınların yol verme kavgasında karşı taraf konuştu

19 Nisan günü yayınladığınız “ Büyükçekmecede ters yöne girdi yol verilmeyince aracı tekmeledi” haberiniz tam manası ile...

19 Nisan 2023 165 okunma
Büyükçekmece deki kadınların yol verme kavgasında karşı taraf konuştu

19 Nisan günü yayınladığınız “ Büyükçekmecede ters yöne girdi yol verilmeyince aracı tekmeledi” haberiniz tam manası ile gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunu aydınlatmak adına cevap hakkımızı kullanmak istiyoruz: “ Olay Fatih Mahallesi Barbaros Sokakta meydana geldi. Site girişinde çocuğumu kullandığım araçtan indirdim. Acil bir işim olduğu için yetişmek için bile bile ters yöne girmek zorunda kaldım.
Karşıdan gelen araca sellektör yaparak yol istedim. Benim gibi bayan olan karşı aracın sürücüsü yol istedi benden. Arkamda iki veya üç araç sıralandığından geriye gidemeyeceğimi kendisine anlatmaya çalıştım. Ardından yeğenim ve arkadaki bir başka sürücü inip yol istedi muhatabımız inatlaşarak bizimle tartışmaya girdi.
Nasıl oldu bilmiyorum sinirlendim. Bu mübarek ramazan ayında oruçlu olarak istemeden bu olaya karıştığım için üzgünüm. Keşke olmasaydı. Yaşanan bu olayı birde bizim ağzımızdan kamuoyuna aktarmanızı rica ederiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ