BEYLİKDÜZÜ’NDE OKULLAR EĞİTİME HAZIR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ’NDE OKULLAR EĞİTİME HAZIR

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı koşullar altında eğitimlerini sürdürebilmeleri için tüm ekipleriyle aralıksız çalışan Beylikdüzü Belediyesi, 2022-2023 eğitim...

08 Eylül 2022 82 okunma
BEYLİKDÜZÜ’NDE OKULLAR EĞİTİME HAZIR

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı koşullar altında eğitimlerini sürdürebilmeleri için tüm ekipleriyle aralıksız çalışan Beylikdüzü Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki okullarda pek çok çalışma gerçekleştirdi. Bakım, onarım, peyzaj ve dezenfeksiyon gibi işlemler ekiplerce titizlikle yürütülürken talepler doğrultusunda okullara donanımlı alanlar da kazandırıldı.

 

Beylikdüzü Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi, okullardaki eğitim sürecinin güvenli ve sürdürülebilir olması adına ilgili tüm birimleriyle çalışmalar yaptı. Bakım, onarım, peyzaj ve dezenfeksiyon gibi işlemler ekiplerce titizlikle yürütülürken talepler doğrultusunda okullara fonksiyonel alanlar da kazandırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan okullarda, boyama ve ıslak hacim yenileme gibi bakım ve onarım çalışmalarını yürütürken Park ve Bahçeler Müdürlüğü; peyzaj düzenlemeleri, ağaç dikimi, çim biçimi, yabani ot temizliği ve budama işlemlerini gerçekleştirdi. Çocukların sağlıklı ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri için Veteriner İşleri Müdürlüğü haşere ilaçlaması ve dezenfeksiyon çalışmalarını yaparken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, okul bahçelerinin yıkanarak temizlenmesini sağladı.

 

Okullara donanımlı alanlar

 

Beylikdüzü Belediyesi tüm bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda okullara donanımlı alanlar da kazandırdı.  Bu kapsamda; Gürpınar 75. yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda yapılan konferans salonu tamamlandı. Beylikdüzü Sosyal Bilimler Lisesi’ndeki konferans salonu ile Yaşar Acar Fen Lisesi okul girişindeki yenileme çalışmaları devam ediyor. Okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın güvenli ve temiz ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için tüm ekiplerimizle sahadayız. Çocukların eğitimlerine en iyi şekilde devam etmeleri için elimizden gelen desteği veremeye de devam edeceğiz. Şimdiden tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ