BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker’den depremzede aileye ziyaret | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker’den depremzede aileye ziyaret

Büyük Birlik Partisi  Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker, ülkemizin her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu...

bbp
12 Nisan 2023
BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker’den depremzede aileye ziyaret

Büyük Birlik Partisi  Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker, ülkemizin her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu söyledi.

Deprem bölgesinden gelerek Büyükçekmece ye yerleşen depremzede Özkol ailesine iftarda misafir olan Başkan Eker,Büyükçekmece halkı misafir perverdir.Yardımseverdir. Ben inanıyorum ki deprem bölgemizden gelen ailelerimizin maddi ve manevi sorunlarını çözüyor ve çözmeyede devam edecektir “dedi.

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı olarak deprem’de zarar gören ve burada yaşamakta olan ailelere gerekli desteği vermeye gayret ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Halil Eker, Gün birlik ve beraberliğin sağlanacağı gündür. Türk halkı olarak  büyük bir felaket atlattık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet  geride kalanlara sabır ve metanet diliyoruz.  Bizler evini ve işini kaybeden misafirimiz olan depremzede ailelere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Allah bu millete bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın”dedi.

Halil Eker, “Bu mübarek ay ve günde yaklaşan bayram öncesi Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Bu zor günleri ülke olarak hep birlikte tek yüreklilik göstererek atlatacağız. İnşallah en kısa sürede deprem bölgesinde ki  yaralar sarılarak, halkımızın eski günlerine dönmesini diliyorum. Bizler elimizden gelen desteği imkanlarımız doğrultusunda dün olduğu gibi bugün de yarın da sürdürmeye gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Eker’in ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Özkol ailesi de deprem’in ülke gündeminden düşürülmemesi gerektiğini vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ