Balıkçı Kenan’ın vefat eden abisi son yolcuğuna uğurlandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Balıkçı Kenan’ın vefat eden abisi son yolcuğuna uğurlandı

Beylikdüzü’nün sevilen esnaflarından Balıkçı Kenan Balcı’nın abisi Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı.       Beylikdüzü’nün...

15 Ağustos 2023
Balıkçı Kenan’ın vefat eden abisi son yolcuğuna uğurlandı

Beylikdüzü’nün sevilen esnaflarından Balıkçı Kenan Balcı’nın abisi Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı.

 

 

 

Beylikdüzü’nün önde gelen balıkçılarından Kenan Balcı’nın abisi Nursen Balcı dün hayatını kaybetti. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde son yolculuğuna uğurlanan Balcı için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda seveni katıldı. Cenaze namazından önce açıklamalarda bulunan Balcı, “Kanser affetmiyor. Halkımız beslenmesine ve kendisine çok dikkat etmeli. Onun için yiyeceğimiz gıdalara çok dikkat etmemiz lazım. Çok değil, az yiyelim öz yiyelim.” dedi.

 

Kılınan cenaze namazının ardından Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı. Tören öncesi Balıkçı Kenan Balcı ise taziyeleri kabul etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ