Bağcılar’da yarısı bizden kampanyasına 8 bin 400 başvuru yapıldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Bağcılar’da yarısı bizden kampanyasına 8 bin 400 başvuru yapıldı

Bağcılar’da kentsel dönüşüm projesi yarısı bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için başvuru yapıldı. Vatandaşların kentsel dönüşüme...

31 Mayıs 2023 22 okunma
Bağcılar’da yarısı bizden kampanyasına 8 bin 400 başvuru yapıldı

Bağcılar’da kentsel dönüşüm projesi yarısı bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için başvuru yapıldı.

Vatandaşların kentsel dönüşüme olan yaklaşımından dolayı memnun olduklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Ülkemiz ve bizim birinci gündemimiz kentsel dönüşüm. Kimliği ve vizyonu olan, çocukları geleceğe hazırlayacak bir kent olmasının bilinciyle bir yapı oluşturmak istiyoruz” dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşümde bir ay önce yeni bir seferberlik başlatmıştı. İstanbul’daki 1.5 milyon riskli yapının yenilenmesi için hayata geçirilen ‘Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden’ projesiyle 5 yıl içinde depreme dayanıksız binanın kalmaması hedefleniyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ