Arda Güler Fenerbahçe’ye veda etti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Arda Güler Fenerbahçe’ye veda etti

İSTANBUL, (DHA) - Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli kulübe veda mesajı...

06 Temmuz 2023 42 okunma
Arda Güler Fenerbahçe’ye veda etti

İSTANBUL, (DHA) – Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli kulübe veda mesajı yayımladı. 18 yaşındaki oyuncu, veda etmenin kendisi için çok zor olduğunu ancak kendisine inanları daha fazla gururlandırmak için bu kararı aldığını ifade etti.
Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid’e transfer oldu. İspanya ekibinin transferi resmi olarak açıklamasının ardından Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Fenerbahçe’ye veda etti. Sarı-lacivertli kulübün her zaman kalbinde olacağını vurgulayan Güler, “Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ