BALIKÇI KENAN: 200 YIL SONRADA MÜZE VAR OLACAK | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BALIKÇI KENAN: 200 YIL SONRADA MÜZE VAR OLACAK

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın Türkiye Deniz Canlıları...

05 Haziran 2023 335 okunma
BALIKÇI KENAN: 200 YIL SONRADA MÜZE VAR OLACAK
Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür eden Dalkılıç müzeyi Türkiye’ye kazandırdığı için teşekkür etti.
Her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nin bu haftaki konukları Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın oldu. Müzedeki balıkçıları inceleyen Dalkılıç, Balıkçı Kenan Balcı’yı övgü dolu sözlerle anlattı.
BALIK DENİNCE AKILLARA BALIKÇI KENAN GELİYOR
Balık denince akıllara hep Balıkçı Kenan’ın geldiğini söyleyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, “Balıkçı Kenan demek kendi dalında sunduğu lezzetle, İstanbul beyefendiliğiyle ile her gelen müşterinin memnun ayrıldığı bir restoran. Sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir yatırımcımız, esnafımız. Kenan beyi tebrik ediyorum” diye konuştu.
BALIKÇI KENAN BİR TÜRKİYE AŞIĞI
Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde bulunan mumya balıkları da inceleyen Dalkılıç, “Kenan beyin esnaflığından ziyade aynı zamanda bir kültürel birde sosyal anlamda faaliyeti var. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni inşa etmiş. Bir sürü masraf etmiş. Bir sürü yatırım yapmış. Kurulduğu günden itibaren ücretsiz hizmet veriyor. Gençlerimize öğrencilerimize sunumlar yapıyor. Onlara balık ve deniz hakkında bilgi veriyor. Denizlerde yaşayan büyük, küçük balıklarla ilgili çok güzel bir müze kazandırmış. Kenan bey gerçekten bir vatansever. Bir Türkiye aşığı” dedi.
TÜRKİYE DENİZ CANLILARI MÜZESİNİ GELİŞTİRECEĞİZ
Beylikdüzü’nde yaşayıpta Balıkçı Kenan’da balık yemeyen yoktur diyen Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, “Kenan abi bizim duayenimiz. Herkese uygun şartlarda balık yediriyor. İnşallah Kenan abiyi burada daha büyük bir marka yapacağız. Bu müzeyi geliştirmek istiyoruz. Her yere tanıtmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
200 YIL SONRADA MÜZE VAR OLACAK
Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın’a teşekkür eden Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ülkemize böyle bir müze kazandırdığımız için mutluyuz. Gururluyuz. Ücretsiz hizmet vermekteyiz. Gelecek nesiller yüzyıl, ikiyüz yıl sonrada bu müzeyi görebilecek, dokunabilecek. Bizler elimizden geldiği kadar müzemizi geliştireceğiz” diye konuştu.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ