Tır şoförü isyan etti: Emniyet şeridinde ilerleyenleri böyle görüntüledi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Tır şoförü isyan etti: Emniyet şeridinde ilerleyenleri böyle görüntüledi

Hadımköy yolu üzerinde yoğun trafikte emniyet şeridine kullanarak diğer araçları da tehlikeye düşüren sürücüler böyle görüntülendi. Emniyet...

27 Ekim 2021 51 okunma
Tır şoförü isyan etti: Emniyet şeridinde ilerleyenleri böyle görüntüledi

Hadımköy yolu üzerinde yoğun trafikte emniyet şeridine kullanarak diğer araçları da tehlikeye düşüren sürücüler böyle görüntülendi. Emniyet şeridinden gidenlere tepki gösteren tır şoförü, “hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Son günlerde Hadımköy yolu üzerinde bulunan geniş kaldırımları adete yola ceviren sürücülere bir yenisi daha eklendi.Bukezde emniyet şeritlerini ihlal etmeye başladılar.

Hadımköy – Esenyurt yolu üzerinde oluşan yoğun trafikte kaçmaya çalışan bazı sürücüler, emniyet şeridine girdi. Emniyet şeridini kullanan sürücüler, hem kendilerinin hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Bu duruma tepki gösteren bir tır şoförü ise o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Tır şoförü “emniyet şeridinden gidenlere hakkımı helal etmiyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ