Esenyurt’ta ‘sanal tombalacı’baskını | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta ‘sanal tombalacı’baskını

Esenyurt’ta, sanal tombala oynandığı ihbar edilen adrese polis baskın düzenledi. Esenyurt'ta, sanal tombala oynandığı ihbar edilen adrese...

04 Şubat 2021 109 okunma
Esenyurt’ta ‘sanal tombalacı’baskını

Esenyurt’ta, sanal tombala oynandığı ihbar edilen adrese polis baskın düzenledi.

Esenyurt’ta, sanal tombala oynandığı ihbar edilen adrese polis baskın düzenledi. Baskında 12 kişiye toplam 28 bin 830 lira para cezası kesildi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarında bulunan bir site içindeki dairede kumar oynandığı bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, adrese gelerek baskın düzenledi. Yapılan baskında, 4 kişinin iskambil ile kumar oynadığı belirlenirken, başka bir oda da sanal tombala oynandığı tespit edildi.

Kumar oynayan kişilerin yapılan Genel Bilgi Taramalarında (GBT) ise tombala oynayan S.K.’nın dolandırıcılık suçundan 7 yıl 4 ay, S.Y.’nin ise silahlı tehdit suçlarından aranması olduğu ortaya çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ