Esenyurt’ta dedikodu kavgası | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta dedikodu kavgası

Esenyurt’ta dedikodu yapılması nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada bir kişi araç ile çarpılarak, bir kişi de demir çubuk ile vurularak yaralandı.

23 Kasım 2020 146 okunma
Esenyurt’ta dedikodu kavgası

Olay, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi Ahmet Arif Caddesi’nde meydana geldi. İki grup arasında dedikodu yapıldığı iddiasıyla çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ayırmada zorlandığı kavgada Melihcan Acar başına demir çubuk ile vurulması sonucu yaralandı.

Kavgada kaçmak isteyen Fatih Özçelik’e ise kimliği açıklanmayan bir kişinin kullandığı araçla kasıtlı çarptığı ifade edildi. Yaralanan Acar ile Özçelik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlatırken, kavgaya karışan kişileri tespit ederek gözaltına aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ