ESENYURT’TA BOZUK YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT’TA BOZUK YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki bozuk yol ve kaldırımları yenilemeye devam ediyor.  Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde çalışmalarına...

27 Aralık 2020 99 okunma
ESENYURT’TA BOZUK YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki bozuk yol ve kaldırımları yenilemeye devam ediyor.  Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Koza ve Pınar Mahallesi’ndeki bazı sokak ve kaldırımları yeniledi.

Esenyurt Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan çalışma programı kapsamında ilçe genelinde bulunan bozuk yol ve kaldırımlar tespit edilerek yenileme çalışmaları yapılıyor. Eski asfalt ve parkeler kaldırılarak önce alt yapı çalışması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek Koza Mahallesi Mehmet Kaz Sokak, Pınar Mahallesi 1218 ve 1227. Sokak ile Sivas Kongre Caddesi’nde parke yenileme çalışması yaptı. Çalışmalar ilçe genelindeki tüm bozuk yol ve kaldırımlar yenilenene kadar sürecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ