ESENYURT YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi yollarını yenilemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Güzelyurt Mahallesi 1963. Sokak’ta gerekli alt yapı işlemlerinin ardından yeni asfalt çalışması yapıyor.

02 Ocak 2021 87 okunma
ESENYURT YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR
Esenyurt Belediyesi “Umudun Şehri” sloganı ile Başkan Kemal Deniz Bozkurt’un talimatları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede bozulan yolların yeniden yapımı için eş zamanlı olarak çalışmalarına devam ediyor. Güzelyurt Mahallesi 1963. Sokak’ta yol yenileme işlemi yapan ekipler, eski asfaltı kaldırıp gerekli alt yapı çalışması ardından yeni asfalt dökme çalışması yapıyor.
Esenyurt Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan çalışma programı kapsamında ilçe genelinde bulunan bozuk yol ve kaldırımların tespitleri yapılarak, gerekli yenileme çalışmalarını yapılıyor.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ