Büyükçekmece’de belediye bankları kaldırıyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece’de belediye bankları kaldırıyor

Büyükçekmece Belediyesi son günlerde hızla artan Covid-19 vakalarına karşı önlem almak amacıyla ilçede vatandaşların yoğun olarak bulunduğu parklardaki bankları kaldırdı.

30 Kasım 2020 104 okunma
Büyükçekmece’de belediye bankları kaldırıyor

Büyükçekmece Belediyesi ülke genelinde son günlerde hızla artan Covid-19 vakalarına karşı önlem almak amacıyla harekete geçti. Sabah saatlerinde harekete geçen ekipler, özellikle vatandaşların haftasonları yoğun olarak bulundukları parklarda denetleme yaptı. Ekipler denetimler sonucunda Kültür Park ve Büyük Atatürk Parkı içerisinde bulunan bankları yerinden söktüler. Sökülen banklar araçlara yüklenerek Park ve Bahçeler Müdürlüğünün deposuna kaldırıldı. Uygulamanın vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymamaları durumunda diğer parklarda da devam edeceği öğrenildi.

Belediye ekipleri tarafından bankların kaldırılmasını çok yerinde bulduğunu belirten Turan Edip, “Çok iyi oluyor. Mantıklı gelen de zaten budur” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ