Yarı çıplak halde otoyolda koştu, trafiği tehlikeye attı… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Yarı çıplak halde otoyolda koştu, trafiği tehlikeye attı…

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir vatandaş kendisini ve trafiği tehlikeye attı. Önce elbiselerini...

23 Eylül 2022 11 okunma
Yarı çıplak halde otoyolda koştu, trafiği tehlikeye attı…

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir vatandaş kendisini ve trafiği tehlikeye attı. Önce elbiselerini yakan şahıs, sonrasında otobanda çıplak halde koşmaya başladı. Şahıs, kendisini görüntüleyen sürücüye ise el sallayarak selam verdi.

İstanbul'da akılalmaz görüntü! Yarı çıplak halde otoyolda koştu, trafiği tehlikeye attı...

Olay, akşam saatlerinde Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobanda elbiselerini yakan şahıs yarı çıplak halde araçların arasında koştu.

ss

AKIBETİ BİLİNMİYOR

Trafiği tehlikeye sokan kişi hem kendi canını hem de sürücülerin canını hiçe saydı. Kendisini otomobilden görüntüleyen vatandaşa ise el sallayarak selam verdi. Öte yandan koşan vatandaşın akıbeti ise bilinmiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ