Tarım Kredi marketlerinde zam! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Tarım Kredi marketlerinde zam!

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı. Advertisement Cumhurbaşkanı...

11 Eylül 2022 13 okunma
Tarım Kredi marketlerinde zam!

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı.

Tarım Kredi marketlerinde zam! 15 Ağustos’ta indirim yapılmıştı…
Advertisement

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ağustos’taki Merkez Karar Yönetim Kurulu Toplantısı’nda (MKYK) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye Tarım Kredi Kooperatiflerine ait marketlerde fiyatları düşürme çağrısında bulunmasıyla 15 Ağustos’ta gerçekleşeceği söylenen indirim vaadi bir ay geçmeden boşa çıktı.

Enflasyonla mücadelenin en önemli girişimi olduğu ve zincir marketleri dize getireceği iddia edilen Tarım Kredi Marketlerinde fiyatlar zamlandı.

İşte yeni zamlı fiyatlar:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ