Taksici Taksimetre Açmayı Reddetti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Taksici Taksimetre Açmayı Reddetti

300 TL'lik yola bin TL istedi... O anlar kamerada -"5 kişisiniz fazla para almam lazım" diyip taksimetre...

17 Temmuz 2023 15 okunma
Taksici Taksimetre Açmayı Reddetti

300 TL’lik yola bin TL istedi… O anlar kamerada

-“5 kişisiniz fazla para almam lazım” diyip taksimetre açmayan taksici kamerada

İSTANBUL – Esenyurt‘tan Büyükçekmece Kumburgaza gitmek için taksiye binen 5 kişilik grup, taksicinin “taksimetre açmam, 5 kişisiniz pazarlık yapalım” teklifiyle deliye döndü. Yaşanan tartışma müşterinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Esenyurt Koza mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 TDN 40 plakalı araç sürücüsü, yolda bekleyen 5 kişilik grubu görüp yanlarına gitti. Bu sırada taksi bekleyen kadınlardan oluşan grup taksiye bindi. Taksimetre açmayan sürücü, kilometre hesabı yapıp müşterilerle pazarlığa oturdu. “Taksimetre açmam, 5 kişisiniz de bin TL tutar” diyen taksici, müşterilerin tepkisi üzerine geri adım attı. Duydukları karşısında şok olan müşteriler ise taksici ile tartışmaya başladı. En son taksimetre açmayı kabul eden sürücü 1 kişi için 50-60 TL fark ödersiniz dedi. Bu teklifler karşısında sinirlenen grup taksiciye “Bu alemin akıllısı sen misin?”, ” bin TL’ye karşıya geçerim” diye cevap verdi. Anlaşamayan kadın grubu taksiden inerek, yoldan geçen başka bir taksiye binip 300?’ye gidecekleri yere gittikleri öğrenildi. Taksi içinde yaşanan ücret tartışması ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ