Sultangazi’de beslediği yavru kargayla sokaklarda geziyor tuvaletini yap dediğinde yapıyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Sultangazi’de beslediği yavru kargayla sokaklarda geziyor tuvaletini yap dediğinde yapıyor

Sultangazi’de beslediği yavru kargayla sokaklarda geziyor tuvaletini yap dediğinde yapıyor

02 Temmuz 2023 14 okunma
Sultangazi’de beslediği yavru kargayla sokaklarda geziyor tuvaletini yap dediğinde yapıyor

Emin YEŞİL/İSTANBUL, (DHA)-SULTANGAZİ’de, bisiklet parçaları üretimi yapan Yasin Varol, yuvadan düşen bir yavru kargayı sahiplendi. Varol ‘Kral’ ismini verdiği kargayla sokaklarda geziyor, birlikte maç izliyor, yemekten sonra tuvaletini yap dediğinde tuvaletini bile yapıyor.
Sultangazi’de bisiklet parçaları imalathanesi bulunan Yasin Varol, eniştesinin bulduğu yavru kargayı sahiplenerek dükkanına getirdi. Kral ismini verdiği kargayı kırmızı et ve tavuk etiyle besleyen Varol, omzuna aldığı Kral’la sokaklarda gezmeyi de ihmal etmiyor. Varol’la Kral birlikte maç bile izliyor. Yemekten sonra ise, Varol’un tuvaletini yapmasını söylediği Kral, tuvaletini bile yapıyor.

“BİRLİKTE MAÇ İZLİYORLAR”
Kargayla aralarında bir bağ oluştuğunu belirten Yasin Varol, “Eniştem aradı. ‘Yasin karga bakar mısın?’ dedi.  Bakarım dedim. Yerde yavruydu daha. Aldım getirdim dükkana. Bir aydır bende. Yavaş yavaş uçmaya başladı. Etle beslemeye başladım. Suyunu şırınga ile vermeye başladım. Kral ismini koydum. Kargaların akıllı olmasından dolayı kendisine Kral ismini koydum. Ben almasan kedi kapacaktı. Acıkmadığı sürece yemek vermiyordum. Ben yemek verdikçe, bana bağlı olmaya başladı. Ben yemek verdikçe, beni görünce bağırmaya başlıyordu. Beraber geziyoruz. Beraber maç izlediğimiz oluyor. Sokakta beraber geziyoruz, günümüz beraber geçiyor. Kendisi gidene kadar bakmaya devam edeceğim. Bazen tuvalet ihtiyacını yap diyorum. Yapıyor” dedi. (DHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ