Şeyma Subaşı’nın isyanı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Şeyma Subaşı’nın isyanı

Ben güçlü bir kadınım’ diyerek açıklama yapan Şeyma Subaşı’nın yeni açıklaması da gündeme bomba gibi düştü. ‘Birçok arkadaşım bu yazdığıma uyuz olabilir…’ diyen Şeyma Subaşı “Beni ‘Sadece Şeyma’ olarak kabul edin” dedi.

15 Aralık 2020 1.265 okunma
Şeyma Subaşı’nın isyanı

Miami’den ev aldığını duyuran Şeyma Subaşı, son dönemde kendisine gelen eleştirilere yanıt vermiş ve itirafıyla gündeme gelmişti.

Subaşı, “Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için Allah’a teşekkür etmeliyim. Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim” ifadelerini kullanarak herkesin dikkatini çekmişti.

Şeyma Subaşı şimdi ise farklı bir açıklamayla gündemde… Subaşı daha önce giydiği her şeyin reklamını yaparken artık böyle bir çabasının olmadığını söyledi. Subaşı şu sözlerle kendisine gelen sorulara isyan etti:

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ