Ribery futbolu bıraktı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ribery futbolu bıraktı

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fransız yıldız Frank Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.   Bayern...

21 Ekim 2022 37 okunma
Ribery futbolu bıraktı

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fransız yıldız Frank Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

 

Bayern Münih, Marsilya, Fiorentina, Galatasaray gibi takımlarda top koşturan ve son olarak da İtalyan ekibi Salernitana’da oynayan Ribery, kariyerine nokta koyduğunu duyurdu. Fransız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Top benim için durdu. Ama içimdeki heyecan devam ediyor. Bu harika macerada herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.

1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 9 Bundesliga, 6 Almanya Kupası, 4 Almanya Süper Kupası, 1 FIFA Kulüpler Şampiyonası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları bulunan Ribery, 2013’te de UEFA’nın en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ