Muharrem Danışmaz BBP’den aday adaylığını açıkladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Muharrem Danışmaz BBP’den aday adaylığını açıkladı

Büyükçekmece'nin sevilen iş adamlarından Muharrem Danışmaz Büyük Birlik Partisi 3. Bölge milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulundu....

bbp
24 Mart 2023
Muharrem Danışmaz BBP’den aday adaylığını açıkladı

Büyükçekmece’nin sevilen iş adamlarından Muharrem Danışmaz Büyük Birlik Partisi 3. Bölge milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Ömrünü Türk İslam davası için mücadele vermiş Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun başlattığı yolda siyasete girerek ülkemize hizmet etmek istiyorum diyen Muharrem Danışmaz :”Allah’ın davasının davacıları ile çıktık sefere.30 yıl bu topraklara hizmet vermiş, gönül vermiş Şehit Liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi’nde Genel Başkanımız Mustafa Destici ve İl Başkanımız Dursun Çağlayan ile yol yürümek davamıza vatanımıza hizmet etmek bizim için gururdur.28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyamızı İstanbul İl Başkanlığımız da Seçim İşlerinden Sorumlu Başkanımız Arslan Torunoğlu’na takdim ettik. Sefer bizden, Zafer Allah’tan” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ