minibüs şoförü, tartıştığı kadın yolcunun telefonunu aldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

minibüs şoförü, tartıştığı kadın yolcunun telefonunu aldı

Beylikdüzü’nde minibüs şoförü ve kadın yolcu arasında kavga çıktı. Beylikdüzü'nde minibüs şoförü ve kadın yolcu arasında kavga...

25 Ağustos 2022 12 okunma

Beylikdüzü’nde minibüs şoförü ve kadın yolcu arasında kavga çıktı.

Beylikdüzü’nde minibüs şoförü ve kadın yolcu arasında kavga çıktı. Kadının video çektiğini anlayan şoför minibüsten inerek elinden telefonu çekip alırken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

İddialara göre, Beylikdüzü durağında minibüse binmek isteyen bir kadın yolcu şoföre Kavaklı sahile gidip gitmediğini sordu. Bunun üzerine şoför çabuk oyalama diyerek tepki gösterdi. Şoför, başka bir yolcu ve kadın arasında tartışma başladı. Kadının video çektiğini anlayan şoför, minibüsten inerek elinden telefonu çekip aldı. Yaşayan o anlar da saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ