KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ MAYIS AYINDA DA DOPDOLU | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ MAYIS AYINDA DA DOPDOLU

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri mayıs ayında da dopdolu programlarıyla devam ediyor. Sanatseverlerin buluşma noktası...

04 Mayıs 2023 122 okunma
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ MAYIS AYINDA DA DOPDOLU

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri mayıs ayında da dopdolu programlarıyla devam ediyor. Sanatseverlerin buluşma noktası olan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, tiyatrodan konserlere kadar birçok etkinliğe ev sahibi yapacak.

Beylikdüzü’nde kültür sanat etkinlikleri mayıs ayında da aralıksız devam ediyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) Beylikdüzü Sahnesi’nde, tiyatro ve müziğin usta isimleri vatandaşlarla buluşacak. Beylikdüzü Belediye Tiyatroları tarafından ücretsiz sahnelenecek olan Hastalık Hastası oyununun yanı sıra 1984 Büyük Gözaltı, Ağaçlar Ayakta Ölür, Ölü’n Bizi Ayırana Dek, Muhteşem Diva, Ödenmeyecek Ödemiyoruz isimli tiyatro oyunları Beylikdüzü Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak. Etkinlikler kapsamında ayrıca minik izleyiciler için de Beylikdüzü Belediye Tiyatroları tarafından ücretsiz sahnelenecek olan Dedektif Lole ve Temiz Dünya Kukla Tiyatrosu’nun yanı sıra Kırmızı Başlıklı Kız, Sonic Süper Kahraman, Birazcık Su Lütfen, Mahşer-i Cümbüş, Baby Shark, Kral Şakir tiyatrosu sahnelenecek.

BAKSM’de müzik şöleni

Mayıs ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konserlerde ise 5 Mayıs’ta Büyükçekmece Musiki Derneği, 8 Mayıs’ta Beylikdüzü Cumhuriyet Türk Sanat Müziği Korosu, 17 Mayıs’ta Kültürsem Akademi Piyano Resitali, 20 Mayıs’ta İbrahim Şirin Türk Sanat Müziği Korosu ve Fasıl Topluluğu, 21 Mayıs’ta ise Beylikdüzü Musiki Derneği’nin Türk Sanat Müziği Korosu sevenleriyle Beylikdüzü Sahnesi’nde buluşacak. Beylikdüzü Türkü Dostları Topluluğunun düzenleyeceği ‘Türküler Sevdamız’ konseri ise 6 Mayıs’ta Aşık Veysel Sahnesi’nde yapılacak.

BAKSM’de düzenlenecek kültür sanat etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi’nin kurumsal web sitesi olan www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takvimi üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ