KARATAŞ ULUS MAHALLESİ’NE TALİP | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

KARATAŞ ULUS MAHALLESİ’NE TALİP

Yerel seçimlerin yapılmasına uzun bir süre olmasına rağmen B.Çekmece ilçesine bağlı Ulus Mahallesi’nde sıcak saatler yaşanıyor.  Üstelik...

06 Haziran 2023 197 okunma
KARATAŞ ULUS MAHALLESİ’NE TALİP

Yerel seçimlerin yapılmasına uzun bir süre olmasına rağmen B.Çekmece ilçesine bağlı Ulus Mahallesi’nde sıcak saatler yaşanıyor.

 Üstelik bu aday 1989 yılında aynı mahallede dünyaya gözlerini açan Emre Karataş’tan başkası değil. Karataş, Ulus Mahallesi’nin önde gelen kanaat önderlerinin de hazır bulunduğu bir kahvaltıyla adaylığını resmen ilan etti.

 

Tanıtım programına B.Çekmece Tepecik Erzurumlular Derneği ev sahipliği yaptı. Kahvaltılı olarak yapılan programda kanaat önderlerinin de desteğini arkasına alan Karataş adaylık için ilk adımını attı.

EMRE KARATAŞ KİMDİR?

Ulus Mahallesi Muhtarı Emre Karataş 1969 yılında B.Çekmece Tepecik’e yerleşen Erzurumlu bir ailenin çocuğu.

Onun tabiriyle ailesinin İstanbul’a geldiği bu tarihle birlikte başladı B.Çekmece ve Tepecik sevdası. İlk, orta ve lise öğrenimini de Tepecik’teki okullarda tamamladı Karataş. Evli ve bir kız çocuğu babası. Aktif olarak da B.Çekmece SS226 Nolu Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde başkan yardımcısı. Tepecik’in etkin derneklerinden B.Çekmece Tepecik Erzurumlular Derneği’nde de başkan yardımcılığını sürdürüyor üç dönemden beri Karataş. Sporla da içli dışlı olan Karataş aynı zamanda B.Çekmece Tepecik Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı. Tabiri caizse bir koltukta bir değil, iki değil üç karpuz birden taşıyor Karataş. Ulus Mahallesi Muhtarlığı da neden olmasın diyor Erzurumlu Dadaş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ADINA BU GÖREVE TALİBİM”

Ve sözü kendisine bırakıyoruz kenara çekilerek. Karataş “1969 yılında ailemiz buraya geldikten sonra köyümüzden diğer akrabalarımızın da gelmesiyle birlikte bölgede Bin haneye ulaşan bir nüfusa sahip olduk Erzurumlular olarak. Bu süreç içerisinde Tepecik’in ilk muhtarı olan Ziya Bora ile görev yapan birinci azası Kemal Karataş amcamdan sonra muhtarlıkla alakalı herhangi bir göreve akrabalarımızın talip olmadığını gördüm. Yaklaşık olarak da 4 yıldan beri Ulus Mahalle’mizde ikamet etmiş olmam nedeniyle de gördüğümüz eksiklerden dolayı ve bunları tamamlamak, vatandaşlarımıza, komşularımıza, hemşehrilerimize hizmet adına bu göreve talip olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.” Şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ