Kadıköy’de ki patlamada : 3 kişi hayatını kaybetti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Kadıköy’de ki patlamada : 3 kişi hayatını kaybetti

Kadıköy’de 3 katlı binanın üçüncü katında doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı iddia edilen patlama meydana geldi. Patlamanın ardından...

10 Ekim 2022 8 okunma
Kadıköy’de ki patlamada : 3 kişi hayatını kaybetti

Kadıköy’de 3 katlı binanın üçüncü katında doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı iddia edilen patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıkarken patlamanın şiddetiyle çevredeki binalarda ve bazı otomobillerde hasar oluştu. Öte yandan Vali Yerlikaya, 3 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi’nde bulunan 3 katlı binanın üçüncü katında doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı iddia edilen Patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı. Binada yaşayanlar hızla dışarı çıkarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Son dakika: Kadıköyde bir binada patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

 

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alındı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki binalarda ve park halinde bulunan bazı otomobillerde hasar oluştu. Büyük korku yaşayan mahalleli sokağa dökülürken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

 

Son dakika: Kadıköyde bir binada patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

 

VALİ YERLİKAYA: 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayın ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, meydana gelen doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu kişinin yaralandığını, 3 kişinin ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün saat 19.05’te, Kadıköy İlçemiz Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak 34 numaralı binada patlama ve sonrasında yangın meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, 112 Acil Sağlık, güvenlik ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir. Olayda Özbekistan uyruklu (A.K) yaralanmış olup, 112 Acil Sağlık ekiplerince sevk edildiği hastanede tedavi altına alınmıştır.

Binadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmüş, soğutma ve arama çalışmaları başlatılmıştır.

Yapılan arama çalışmalarında maalesef, yaralı A.K.’nın 68 yaşındaki babası M.K. ile 10 yaşındaki kızı N.K. ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz.

Haberin Devamı

İtfaiye, Emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin patlama ve yangının kesin sebebine ilişkin incelemeleri tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır.

MAHALLE SAKİNLERİ EVLERİNE ALINDI

Patlamanın ardından çıkan yangın sonrası mahalle sakinleri dışarda beklemeye başladı. Polis ekiplerinin önlem aldığı mahallede, olay yerine gelen savcının olayın yaşandığı binada incelemelerini tamamlanmasının ardından çevrede bulunan evlerde ikamet eden vatandaşlar 5 saat sonra evlerine alındı. Polis ekiplerinin olay yerinde güvenlik amaçlı beklemesi devam ediyor.

 

Son dakika: Kadıköyde bir binada patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

 

 

Son dakika: Kadıköyde bir binada patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ