Yücel Coşkun: “İfşa sayfaları tehlikeli bir hal aldı” dedi. | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Yücel Coşkun: “İfşa sayfaları tehlikeli bir hal aldı” dedi.

Okullarda zorbalığın boyutu her geçen gün artıyor. Sosyal medyadaki dedikodu sayfaları öğrencileri zor durumda bırakırken yetkililerin bu...

15 Ekim 2024
Yücel Coşkun: “İfşa sayfaları tehlikeli bir hal aldı” dedi.

Okullarda zorbalığın boyutu her geçen gün artıyor. Sosyal medyadaki dedikodu sayfaları öğrencileri zor durumda bırakırken yetkililerin bu konuda yetersiz kaldığını belirten İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun : Özellikle üniversitelilerin kullanmayı tercih ettiği bu sayfalarda, ya izinsiz şekilde çekilen fotoğrafların paylaşıldığını ya da rahatsız edici yorumlar yapıldığını söyledi.

Akran zorbalığı ile siber zorbalığın birleştiğini anlatan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun “ Maalesef okullarda yeni nesil bir tehlikenin kapısı açıldı: Bu tehlike ilkokuldan üniversite koridorlarına kadar uzadı. Birkaç beğeni için çocuklarımız okuldan dersten soğuduğu gibi pisikolojik sorunlar yaşamaya başladı ”dedi.
Okullarda yetişen çocukların ve gençlerin Türk toplumunun geleceği olduğunun altını çizen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun derhal önlem alınması gerektiğini vurgulayarak yetkilileri göreve çağırdı. Coşkun:” Bu konudan mağdur öğrenciler zarar gördüğü gibi aileler, öğretmenlerimiz ve çevreleri ile de tüm toplum zarar görüyor.Bu sağlıksız iletişim araçları ve sosyal medya platformları ile siteler derhal yetkililerce denetlenmeli, suça konu hususlarla ilişkin gereken soruşturma ve kovuşturmalar yapılarak suça konu uzantılara erişimler sonlandırılmalı” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ