Istanbul’un Ilk Ve Tek Ekolojik Çocuk Parki Avcilar’da Açildi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Istanbul’un Ilk Ve Tek Ekolojik Çocuk Parki Avcilar’da Açildi

Avcilar Belediyesi, Pasaeli Piknik Alani’nda Istanbul’un ilk ve tek Ekolojik Çocuk Parki’nin açilisini yapti. Bu ekolojik parkta...

25 Nisan 2023 321 okunma

Avcilar Belediyesi, Pasaeli Piknik Alani’nda Istanbul’un ilk ve tek Ekolojik Çocuk Parki’nin açilisini yapti. Bu ekolojik parkta çocuklar, etkinlik alaninda hem eglendi, hem de kesif kabiliyetlerini gelistirecek atölyelerde doga ile iç içe vakit geçirerek keyif dolu anlar yasadi. Açilisi çocuklarla beraber gerçeklestiren Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, sonrasinda Ekolojik Çocuk Parki’nda oyun alanlari, kus gözlem kulesi, tirmanma alanlari, yükseltilmis bahçeler, ekilmeye hazir toprak alanlar, oryantiring panosu ve böcek otelini gezdi.

“Çocuklarimizin gelecegi ve egitimi için çalismalar yapmaya devam edecegiz”

Açilista konusan Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, “Iklim eylem planimizi yaptik. 14 ayri alanda geri dönüstürülebilir atiklari toplayarak çalismalara hiz kazandirdik. Öyle ki biyolojik atiklari ayri ayri toplayarak belki de dünyamizin en zor elde edilebilecek kaynaklarindan olan toprak ürettik. Çocuklarimizin gelecegi ve egitimi için çalismalar yapmaya devam edecegiz. Tema Vakfi ve Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün ortak çalismasiyla çocuklarimiz için Türkiye’de bir ilk olan ‘Doga Egitim Projesi’ni’ gerçeklestirdik. Anaokulu ve ilkokul ögrencilerimizin tamami, siniflarindan disari çikarak dogayi kesfetti” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ