İstanbul’da Hekimler, Depremlerde Yaşamını Yitirenler İçin “Sessiz Yürüyüş” Yaptı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İstanbul’da Hekimler, Depremlerde Yaşamını Yitirenler İçin “Sessiz Yürüyüş” Yaptı

İstanbul Tabip Odası (İTO) üyesi hekimler, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası’nda; 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını...

19 Mart 2023 88 okunma
İstanbul’da Hekimler, Depremlerde Yaşamını Yitirenler İçin  “Sessiz Yürüyüş” Yaptı

İstanbul Tabip Odası (İTO) üyesi hekimler, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası’nda; 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden meslektaşları ve yurttaşlar için Haydarpaşa Numune ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nden Kadıköy İskelesi’ne kadar “sessiz yürüyüş” yaptı. İskelede konuşan İTO Başkanı Prof. Dr. Nergis Erdoğan, beklenen Marmara depremine karşı İstanbul’daki birçok sağlık kurumu binasının sağlam olmadığına dikkat çekti ve “Yetkilileri, sorumluları sağlık kurumlarında öncelikle bina güvenliğini sağlayacak girişimleri başlatmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ