İhbara gelen polis 14 kaçak göçmeni yakaladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İhbara gelen polis 14 kaçak göçmeni yakaladı

Küçükçekmece’de, bir evde çok sayıda kaçak göçmen olduğu ihbarı alan polis, baskın düzenledi. Küçükçekmece'de, bir evde çok...

25 Eylül 2022 16 okunma
İhbara gelen polis 14 kaçak göçmeni yakaladı

Küçükçekmece’de, bir evde çok sayıda kaçak göçmen olduğu ihbarı alan polis, baskın düzenledi.

Küçükçekmece’de, bir evde çok sayıda kaçak göçmen olduğu ihbarı alan polis, baskın düzenledi. Kapının uzun süre açılmaması üzerine vatandaşlar ile polisin kapıyı kırdığı evden 14 kaçak göçmen çıktı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın alt katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, binanın bodrum katında kaçak göçmen olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri adrese baskın düzenledi. İçerdekiler kapıyı kilitleyerek polise açmadı. Uzun uğraşlara rağmen açılmayan kapıyı polis, kırarak içeri girdi. Evde yapılan aramalarda 14 kaçak göçmen yakalandı. Araçlarla karakola götürülen kaçak göçmenler, İl Göç İdaresine teslim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ